Tietoa meistä

Remontoimme sisällä ja ulkona

Fix Company on Keski-Suomen alueella toimiva laadukkaaseen työn jälkeen panostava remontti- ja rakennusalan yritys. Tarjoamme palveluita niin yksityisille kotitalouksille kuin suuremmille taloyhtiöille. Meidän pitkän kokemuksen omaava tiimimme on valmis auttamaan remontin suunnittelusta, aina lopputoteutukseen asti. Laadukkailla työvälineillämme varmistamme, että jokainen projekti viimeistellään huolellisesti ja ammattitaidolla.

Olipa kyse kalusteasennuksista, huoneistoremonteista, parketin hionnasta tai vahinkosaneerauksesta, voit luottaa siihen, että työnjälki on priimaa, sillä annamme aina viimeistellyn työnjäljen takuun. Fix Company – kun etsit kumppania, joka täyttää odotuksesi!

man and woman laughing while sitting in front of laptops

Kaikissa palveluissamme on viimeistelty työnjälki takuutyönä

Kotitalouksille

Fix Company tarjoaa Keski-Suomen kotitalouksille ammattitaitoista palvelua, aina huoneistoremonteista kalusteasennuksiin. Viimeistellyn työnjälkemme ansiosta kotisi saa uuden ilmeen nopeasti ja vaivattomasti. Tarjoamme laatua ja luotettavuutta joka askeleella.

Taloyhtiöille

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja juuri taloyhtiöiden tarpeisiin, huomioiden sekä estetiikan että kestävyyden. Oli kyseessä sitten palokatkot, vahinkosaneeraus tai kalusteasennukset, me huolehdimme, että projektit sujuvat saumattomasti ja asukkaiden arki häiriintyy mahdollisimman vähän.